Horoscop 13 – 19 decembrie 2010

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 13 – 19 decembrie 2010 7

Berbec
Zodia Berbec Cum se apropie vacanța, cum te pui pe haiducit. Ba un weekend la munte, ba unul la mare, ba te sună colegii de an că începe sesiunea.

Taur
Zodia Taur Pleci la munte cu bani în buzunar și voie bună în rucsac. Atît de multă că te mai întorci abia în iunie, pregătit de licență.

Gemeni
Zodia Gemeni Abia aștepți să ajungi acasă, să te bucuri de patul moale, vecinii de bloc care nu te colindă și sarmalele în foi de viță ale mamei, cu o cană de vin fiert.

Rac
Zodia Rac Nu vrei cadou nimic altceva decît două săptămîni de somn cît cuprinde. Nu că în timpul primului semestru ai fi făcut altceva.

Leu
Zodia Leu Măcar de sărbători dacă nu ți-ai mai chinui colegii mai mici de grupă, punîndu-i să-ți facă temele și să-ți cumpere suc și țigări în pauze.

Fecioară
Zodia Fecioară Iar ai luat prea multe pastile de tuse și acum, în loc să faci oameni din zăpadă, te joci și faci castele în nisip.

Balanță
Zodia Balanță Pentru că a rămas foarte multă materie primă de la ultimul pachet, înainte de sărbători ai de gînd să faci ceva nou, inedit: să gătești.

Scorpion
Zodia Scorpion Ai grijă cîtă șampanie bei de Revelion! Adu-ți aminte că anul trecut ai promis că nu mai prinzi minutul dintre ani în baie.

Săgetător
Zodia Săgetător Îl mai ții minte pe tipul care a venit a¬nul trecut cu o barbă atașată și se dădea drept „Moșu’”? Anul acesta nu mai are timp să se mascheze.

Capricorn
Zodia Capricorn Sărbătorile de anul acesta nu le faci acasă, dar nu o să îți dai seama pentru că vei bea destul de mult încît să o vezi pe mama ta în fiecare pahar.

Vărsător
Zodia Vărsător De sărbători, numai de bine. Profesori care amîna predarea temelor, administratori care nu cer taxa de cazare și colegi care uită de datorii.

Pești
Zodia Pești Abia așteptai Crăciunul. Știi oricum că, la cît de cuminte ai fost, nici o acadea n-ai să primești. Dar măcar poți să dai iar iama în cadourile colegilor.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top