Horoscop 12 – 18 noiembrie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 12 – 18 noiembrie 2012 2

Berbec
Zodia Berbec Vrei mai multă mîncare de acasă. Nu de alta, dar de fiecare dată cînd primești pachet, colegii de palier își iau tributul și ție-ți rămîn numai merele.

Taur
Zodia Taur Începe să te deranjeze conspirația fast-food-urilor din Iași, care de ceva timp tot micșorează hamburgerii și măresc prețurile.

Gemeni
Zodia Gemeni Încă nu ți-au intrat pe card banii pentru care ai lucrat astă vară în Grecia. Ieși în stradă, protestează, la ei e foarte la modă.

Rac
Zodia Rac Ți-e dor de vacanța de vară, cînd stăteai acasă și te jucai toată ziua la calculator. Acum singurul joc pe care-l joci e „ce scuză am azi să nu merg la școală”.

Leu
Zodia Leu Încă n-ai făcut nici o temă pentru facultate, deși ai minim două proiecte la fiecare profesor. Nu-i panică, mergi pe clasicul – nici o temă, nici o greșeală.

Fecioară
Zodia Fecioară Un studiu recent arată că dacă bei cafea scad șansele ca alcoolul să-ți afecteze ficatul. La cantitățile tale, recomand doi litri de cafea pe zi.

Balanță
Zodia Balanță Ai hotărît să nu mai iei autobuzul la facultate. E îngrămădit, miroase urît, încă nu e cald și îți lipsesc plimbările de dimineață.

Scorpion
Zodia Scorpion Colegii de facultate te boicotează, înveți prea bine. Așa că ai hotărît să-i aștepți noaptea cînd vin pe malul Bahluiul beți și să-i îndemni la o baie.

Săgetător
Zodia Săgetător Nu mai bei. Te miri cum de îți aduci aminte ca ai spus asta, deși cum ai ajuns în alt cămin, cu trei băieți și o pisică pe brațe, n-ai nici o idee.

Capricorn
Zodia Capricorn Ești atît de activ în ultima vreme că deja te cunosc portarii tuturor căminelor de fete de prin preajmă.

Vărsător
Zodia Vărsător Ai căzut de atîtea ori pe scările din Universitate că ai hotărît să-ți cumperi un scaun cu rotile și să mergi pe rampe, e mai sigur.

Pești
Zodia Pești N-ai ieșit deloc în oraș de cînd ai venit în Iași, motiv pentru care ai foarte mulți bani. Cu prima ocazie, faci cinste întregului cămin.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top