Horoscop 12 – 18 martie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 12 – 18 martie 2012 9

Berbec
Zodia Berbec În continuare mergi cu 10 lei în buzunar în loc de bilet cu autobuzul și tot nu te-a prins nici un controlor.

Taur
Zodia Taur În timp ce te grăbeai la facultate, n-ai văzut zăpada topindu-se și te-ai împiedicat de un controlor RATP rămas acolo de anul trecut.

Gemeni
Zodia Gemeni Nici nu ai primit bine banii de acasă și deja ai spart jumătate din ei. Iar te prinde sfîrșitul lunii luînd pîine „pe caiet” de la magazinul de lîngă cămin.

Rac
Zodia Rac De cînd ești abonat la Herbalife, viața ta s-a schimbat complet. Nu numai că nu mai ai burtă, dar ai început să vezi și lumea în culori mai frumoase.

Leu
Zodia Leu Te-ai plictisit de colegii de la facultate și ai început să faci ca Salvador Dali: închizi ochii și îți închipui cum bufnițe își fac nevoile pe capul lor.

Fecioară
Zodia Fecioară Te-ai reapucat de băut bere. După ce ai realizat că oricum n-ai cum să mai scapi de burtă, ai revenit la vechile obiceiuri și plăceri.

Balanță
Zodia Balanță Vrei să slăbești și în același timp să ai bani. Nimic mai simplu, există o soluție care le rezolvă pe amîndouă simultan: nu mai mînca.

Scorpion
Zodia Scorpion Visezi ca într-o zi, în locul mesajelor enervante de la Orange, să primești un telefon de la Cotnari, anunțîndu-te că ești clientul anului.

Săgetător
Zodia Săgetător Ai reușit să treci cu brio de prima jumătate a lunii martie fără să cheltui nici un ban. Felicitări, o să ai ce bea de 1 mai.

Capricorn
Zodia Capricorn Vrei să se ducă colegul de cameră mai des acasă. Nu pentru că ai avea treabă în absența lui, dar îți ia și hainele tale la spălat.

Vărsător
Zodia Vărsător De cînd ai televizor în cămin și te uiți la OTV, ai devenit mai superstițios. Te duci la școală numai miercurea și vinerea.

Pești
Zodia Pești Vine ziua ta și, cum nu ai bani să dai de băut prietenilor și colegilor, te gîndești să dispari din oraș pentru cîteva zile, poate să mergi pe la bunici.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top