Horoscop 11 – 17 noiembrie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 11 – 17 noiembrie 2013 5

Berbec
Zodia Berbec De cînd a început facul­tatea ai slăbit atît de tare încît semeni cu un copil somalez. Hai­nele îți sînt atît de largi încît par de împrumut, mîinile îți tremură ca a unui bolnav de Parkinson și îți poți număra toate oa­sele. Mai lasă țigările și ca­feaua și mănîncă măcar de două ori pe zi.

Taur
Zodia Taur Te-ai săturat ca atunci cînd lucrezi la proiectele de la facul­tate în echipă să fii nevoită să faci și treaba colegilor tăi. Ca să-i dezveți te-ai gîn­dit să faci plinul la ma­șină și să-i fugărești pe Copou pînă ți se termină benzina. Nu vor învăța ni­mic, dar măcar îți va aduce cîteva zîmbete.

Gemeni
Zodia Gemeni Iar ai rămas fără nici un ban deși ai luat salariul de cîteva zile. Ai văzut beculețele de Cră­ciun de pe Copou așa că ai dat iama prin magazine haine de iarnă. De acum poate să vină și zăpada. Nu știi însă de unde o să poți face rost de bani pentru excursia la munte la care vizezi.

Rac
Zodia Rac Abia aștepți vacanța de iarnă, însă nu ca să te odih­nești ci pen­tru că apar cîteva jocuri pen­tru calculator la care visezi de cînd au fost a­nun­țate. Nu-ți pasă că o să ai cearcăne și mai mari sau ochii roșii. Vei avea timp să te destinzi cînd te vei întoarce în ianuarie la facultate.

Leu
Zodia Leu De cîteva luni visezi să te plimbi cu eli­copterul ca Țiriac, deși abia ai bani să-ți mai cum­peri din cînd în cînd cîte o shaorma sau cafeaua de di­mi­neață. Tu îți faci însă pro­bleme că dacă vei merge la facultate pe calea aerului nu vei avea unde parca pasărea de metal. Găsești însă tu un loc pe la Balena.

Fecioară
Zodia Fecioară În sfîrșit pa­tronul pentru care lucrezi a început să-ți recunoască mun­ca pe care o faci, te-a lăudat în fața colegilor și apoi, ca răsplată, ți-a dat și mai multă treabă. Ca să te răzbuni săptămîna îi vei sparge contul de Facebook și vei posta link-uri de la diferite site-uri de matrimoniale.

Balanță
Zodia Balanță Ți-ai găsit job-ul perfect pen­tru perioada Crăciunului. Ai cumpărat deja un costum de elf, ai scos de la naftalină chitara și cum vor da primii fulgi de nea vei începe să cînți colinde în tramvai. Ca să te pregătești ai început să-l asculți pe Fuego, Hrușcă și Ștefan Bănică Junior.

Scorpion
Zodia Scorpion Cum săp­tă­mîna asta este ziua ta te-ai gîndit să-ți faci o surpriză și să-i cum­peri pri­etenei tale o lenjerie sexi, comestibilă dacă se poa­te, și să rezervi o came­ră la hotel cu room service și saltele cu apă. Nu ai ba­nii neceseari, dar poți face un împrumut pentru nevoi personale.

Săgetător
Zodia Săgetător Iar nu ai no­roc în dra­goste. Băiatul de care îți pla­ce a plecat în armată, iar toți ceilalți pretendeți și-au găsit iubi­tă. Nu ești însă supărată. Ai scos toate sezoanele din House, ți-ai umplut frigi­derul cu înghețată, iar în fiecare seară ieși cu cole­gele de cameră prin clu­buri.

Capricorn
Zodia Capricorn Îți este atît de lene încît nici la alimentară nu mergi ca să-ți cumperi de mîncare. Ai însă noroc cu livrările la domiciliu sau de colegii de cameră ca­re îți mai iau și ție cîte ceva. De acum mai trebuie să găsești pe cineva care să meargă în locul tău la fa­cul­tate și ai toate proble­me­le rezolvate.

Vărsător
Zodia Vărsător Ai un coleg de cameră ca­re în fiecare noapte nu te lasă să dormi. Ori bea prea multă cafea și se plimbă prin cameră, ori se uită la seriale cu sonorul dat la maximum. Ca să nu te mai deranjeze și săptă­mî­na asta ai cumpărat o cutie de somnifere și-i vei strecura în fiecare seară cîte una în paharul de ceai.

Pești
Zodia Pești Toți colegii tăi și-au dat seama că ești îndră­gostită ire­me­diabil. Mereu întîrzii, nu-ți faci treaba la timp, te aranjezi ca și cum ai vrea să ieși în club și vorbești non-stop la telefon. Prie­te­nii te înțeleg, dar ai putea totuși să le îndulcești sufe­rința cu un pet sau vreo cu­tie de bomboane.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top