Horoscop 11- 17 martie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 11- 17 martie 2013 3

Berbec
Zodia Berbec Nu ai bani să mergi la frizer, așa că îți mituiești colegul de cameră cu o bere, să te tundă el. Iar o să arăți ca Rihanna trei săptămîni.

Taur
Zodia Taur Cu fiecare ieșire în oraș realizezi că suporți din ce în ce mai puțin oamenii. Mai schimbă și tu locurile, prea mult dubstep strică.

Gemeni
Zodia Gemeni Renunți la reggaeton, zumba și alte dan¬suri de fitness cînd ai văzut că te învață cum să te dezbraci în cluburi, nu cum să dai grăsimea jos.

Rac
Zodia Rac Vrei un pic mai mulți bani, nu foarte mulți, dar uuun pic mai mulți și să te reapuci de făcut sport, că iar începe să se vadă burta de bere.

Leu
Zodia Leu Vrei ca oamenii din jurul tău să devină mai responsabili. Te-ai săturat să fii în echipe de cîte cinci la proiecte și să faci tu toată treaba.

Fecioară
Zodia Fecioară Te-ai săturat să faci atîtea chestii degeaba, adică multe și nimic productiv. Poate ar fi cazul să înlocuiești Angry Birds cu seminarul de la 8.

Balanță
Zodia Balanță Vrei niște acoliți pe care să-i pui să-ți scrie licența, în timp ce tu stai la umbră, citești o carte bună și bei un cocktail rece.

Scorpion
Zodia Scorpion A venit primăvara, s-a topit gheața de pe baltă și deja te gîndești că vrei să mergi la pescuit, să faci un maraton de albitură.

Săgetător
Zodia Săgetător Ai găsit cura perfectă de slăbire: cumperi haine de la magazine pentru copii și nu mai mănînci pînă încep să îți vină.

Capricorn
Zodia Capricorn Te amuzi în fiecare dimineață, la cafea, cu postările dramatice și pseudofilosofice de pe blogurile colegilor de an.

Vărsător
Zodia Vărsător Ai vrea să ai un pseudonim după care nu te cunoaște nimeni, să scrii toate chestiile pe care nu le suporți la colegii tăi.

Pești
Zodia Pești Anul ăsta de ziua ta vrei să primești un camion de dulciuri. Nu un coș, nu o sacoșă de rafie, nu un frigider întreg, ci un camion.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top