Horoscop 11 – 17 aprilie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 11 – 17 aprilie 2011 8

Berbec
Zodia Berbec Iar ești mizantrop. Cînd te sună colegii să te cheme la examen, închizi telefonul. Cînd te cheamă în bar, mai cumperi un PET de unul singur.

Taur
Zodia Taur La cît de mulți bani cheltui în ultima vreme ar trebui să ai două burse sociale și vreo trei de merit. Dar pentru asta ar trebui să și mergi la facultate.

Gemeni
Zodia Gemeni Te-ai săturat de atîta grindină și vreme dubioasă. De săptămîna viitoare pleci în Anglia, măcar să știi o treabă sigură.

Rac
Zodia Rac Ai dormit așa puțin în ultima vreme că ai ajuns să mergi la cursuri în papuci, pijamale și cu perna legată de spate, în loc de rucsac.

Leu
Zodia Leu Nici bine n-a venit bursa și deja ai dat-o pe haine noi și meniuri la KFC. Poate la următoarea îți aduci aminte și de amenda la BCU.

Fecioară
Zodia Fecioară Pentru că ți s-a stricat laptopul, în sfîrșit te poți apuca de citit pentru licență. Problema acum e unde-o s-o scrii.

Balanță
Zodia Balanță Dacă alții au deja primul capitol gata, tu ți-ai promis că săptămîna asta îți găsești temă de licență. Ca și anul trecut, cei din urmă vor fi cei dintîi.

Scorpion
Zodia Scorpion Ești atît de motivat în ultima vreme încît îți pui ceasul să sune la 8 dimineața și la 2 după amiaza de-abia îți bei cafeaua.

Săgetător
Zodia Săgetător De cînd ai luat decizia de a nu mai minți ai numai note proaste, nu te mai sună nimeni și prietena nu te mai întreabă dacă s-a îngrășat.

Capricorn
Zodia Capricorn Te-ai uitat atît de mult la Robotzi că acum, de fiecare dată cînd intri în cămin, îl întrebi pe portar: „Ce faci Focă?”

Vărsător
Zodia Vărsător Chiar dacă le-ai cerut alor tăi pachet cu haine de primăvară, ei s-au uitat la meteo și ți-au trimis numai geci și șube.

Pești
Zodia Pești Te-ai săturat de parizer și pate Bucegi. Ți-ai promis că de săptămîna asta, chiar dacă stai prost cu banii, dai iama în cantină.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top