Horoscop 10 – 16 octombrie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 10 – 16 octombrie 2011 8

Berbec
Zodia Berbec Săptămîna asta toate îți merg prost. Iei două amenzi pe tramvai, îți uiți telefonul în taxi și sarmalele de acasă sînt stricate.

Taur
Zodia Taur Ai prea mult timp liber. Atît de mult încît dormi toată săptămîna și în weekend, cînd ar trebui să mergi acasă, ești prea obosit de la somn.

Gemeni
Zodia Gemeni Cum ai prea multe cursuri anul ăsta, te-ai gîndit că, prea greu fiind să alegi între ele, mai bine nu te duci la nici unul și te apuci de sală.

Rac
Zodia Rac Pentru că nu ai răbdare să aștepți noul sezon din Game of Thrones, te-ai apucat să citești cărțile. Și așa s-a dus și anul ăsta de facultate.

Leu
Zodia Leu Dai atît de puțin pe la școală că atunci cînd chiar reușești să ajungi toți colegii observă burta și barba pe care le-ai pus de mai bine de-un an.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai fost unul dintre puținii norocoși care a prins loc în cămin anul acesta, numai că, deja avînd chirie, acum te chinui să-l vinzi.

Balanță
Zodia Balanță Te bucuri așa tare că ai prins bursa că, imediat cum intră prima tranșă pe card, pleci în excursie prin Europa.

Scorpion
Zodia Scorpion E prea complicat să iei un microbuz pînă la Triumf și de acolo să schimbi cu tramvai, așa că rămîi în cămin și dormi pînă la amiază.

Săgetător
Zodia Săgetător Ai atît de puține cursuri la master anul ăsta că ți se pare mai ușor ca la grădiniță. Pînă și bastonașele de la grupa mică ți se păreau mai solicitante.

Capricorn
Zodia Capricorn Anul ăsta ai colegi de cameră care sforăie, așa că iar ești nevoit să te culci în fiecare noapte după un bidon de Skol, ca să dormi bine.

Vărsător
Zodia Vărsător Ai mers de două ori la facultate și deja ai răcit. Repede, ai și găsit scuza să nu mai treci o lună pe la cursuri și seminarii.

Pești
Zodia Pești Nici n-a început bine facultatea și deja ai găsit primul portofel în tramvai. Nu știm cum se face, dar tu o duci cel mai bine la capitolul ăsta.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top