Horoscop 10 – 16 martie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 10 – 16 martie 2014 8

Berbec
Zodia Berbec Te-ai săturat de mîncarea de regim, de cartofii și morcovii fierți, și în fiecare noapte visezi la șaorma, kebab sau pizza. Atît de tare vrei să trișezi și să dai fuga la primul fast food încît doar colegii fac cumpărăturile, iar la facultate te trimit fără bani, doar cu cîteva mere în rucsac.

Taur
Zodia TaurEști frumos, deștept, carismatic și totul îți merge din plin la facultate, chiar și la cursurile la care profesorii nu te suportă. Ai și un noroc teribil la bani, toate lozurile cumpărate vor fi cîștigătoare, iar la Loto vei lua potul cel mare. Cel puțin așa ți-a spus horoscopul.

Gemeni
Zodia GemeniDe cum au dat primele raze de soare, cum ai trecut la pantaloni scurți și tricou și ai făcut deja rezervare la un hotel din Costinești pentru luna mai. Atît de mult aștepți vara că ți-ai cumărat colac și ai început să repeți mișcările de înot în baie, în cada plină de apă.

Rac
Zodia RacȚi-ai dorit să te apuci din nou de sport, așa că ai început cursuri de arte marțiale. Ai învățat deja cum se dă cu pumnul sau cum se ține o sabie în mînă. De aceea ai început să patrulezi noaptea prin cartiere rău famate, în speranța că vei pune în practică noile abilități.

Leu
Zodia LeuVrei să te lași de fumat, să nu mai umbli prin baruri și să mergi la fiecare curs, însă nu te-ai hotărît încă de cînd vei face asta. Ai face bine însă să te grăbești. Deja ai trecut de la buget la taxă, nu-ți mai ajung banii de mîncare, iar barmanii din baruri te salută pe stradă.

Fecioară
Zodia FecioarăÎn sfîrșit începi să ai mai mult timp liber și asta pentru că șeful a realizat cît de valoros ești pentru companie și ți-a mai redus din îndatoriri. S-a gîndit chiar să-ți mai mărească salariul și să-ți ofere un birou mai mare. A uitat însă că în ultimile luni nu ți-a virat salariul în cont.

Balanță
Zodia BalanțăÎncepi să fii de acord cu prietenii tăi care ți-au spus că ești nese­rios și nu termini niciodată nimic din ce vrei să faci. Nu le-ai dat ascultare nici cînd ai lucrat la șapte firme într-o lună și nici cînd au fugit de la altar. Acum însă, cînd nu poți termina berea, se pare că au avut dreptate pînă la urmă.

Scorpion
Zodia ScorpionAi intrat în rîndul prie­tenilor tăi și ți-ai găsit jumă­tatea. Nici nu ar putea fi altfel mai ales că și fetei, la fel ca și ție, îi place să colinde barurile în fiecare seară, bea toți banii de bu­zu­nar și fumează ca un turc. Și ca să fie completă asemănarea, tot ce știe să gătească sînt ochiuri și cartofi prăjiți.

Săgetător
Zodia SăgetătorUn băiat ți-a pus gînd rău. Chiar dacă ați vorbit o singură dată pe Facebook și te-a văzut în treacăt la facultate, el deja își face planuri de însurătoare. Știe deja ce culoare vor avea șervețelele de pe mesele de la nuntă, ce meniuri vor fi sau numele celor trei copii pe care îi veți avea.

Capricorn
Zodia CapricornTe-ai trezit azi dimineață și te-ai hotărît să-ți termini licența, să te apuci de scris la disertație și să te gîndești la temă pentru doctorat. Ai pus și bani deoparte pentru xeroxat și legat lucrările. Ai uitat însă că ai reușit să strîngi pînă acum în fiecare semestru cîte o restanță la vreun obiect.

Vărsător
Zodia VărsătorPrientenul tău iar se ține de năzbîtii. De data asta ți-a pregătit o excursie surpriză în Spania. Nu ți-a spus însă că veți sta cazați în niște barăci, chiar lîngă cîmpurile de căpșuni. Nu fi prea supărată. Vei putea pune în glazură de ciocolată cîte fructe îți dorești.

Pești
Zodia PeștiÎn fiecare seară visezi la tot felul de prăjituri și la torturi de ciocolată ori încărcare cu frișcă și ornamente. Reușești însă să te abții, mai ales că te-ai îngrășat în ultima lună și nu ai bani să-ți cumperi haine mai largi. Totuși nu vrei încă să renunți la șaorma din fiecare seară.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top