Horoscop 10 – 16 iunie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 10 – 16 iunie 2013 10

Berbec
Zodia Berbec După ce ți-ai completat CV-ul pe Internet ai aflat că cel mai potrivit job pentru tine ar fi cel de tractorist în Danemarca.

Taur
Zodia Taur Ai realizat că nu-i chip să cîștigi la Loto așa că te-ai apucat de pescuit. Sînt mai mari șansele să prinzi peștișorul de aur.

Gemeni
Zodia Gemeni A fost ziua ta însă prietenii iar au uitat să-ți ia cadou. Bine că și-au amintit însă de petrecerea în care ai dat mîncare și băutură.

Rac
Zodia Rac Îți cauți de muncă însă nimic nu pare pe gustul tău. Începe să te încînte scosul cartofilor în Germania și te tentează să vii cu sapa de-acasă.

Leu
Zodia Leu Te-ai hotărît. Nu mai dai anul ăsta licența. De mîine îți faci bagajele și te muți la mare. Ți-ai luat bilet de tren, un cort și setul de undițe.

Fecioară
Zodia Fecioară În sfîrșit a venit vacanța și pentru tine. Prima oprire va fi la Purcica. Niște împachetări cu noroi îți vor aminti de anul școlar care a trecut.

Balanță
Zodia Balanță Săptămîna asta ești fericită. Ai luat toate examenele, banii curg gîrlă, iar băieții fac coadă la ușa ta. Te ciupești zilnic să fii sigură că nu visezi.

Scorpion
Zodia Scorpion Ai găsit ocupația perfectă pe timpul verii. Cumperi baxuri cu șosete și le vinzi la bucată în tren.

Săgetător
Zodia Săgetător E a patra oară cînd îndrumătorul de licență îți întoarce lucrarea pe motiv că e incompletă. E timpul să-ți testezi decolteul.

Capricorn
Zodia Capricorn E a patra oară cînd îndrumătorul de licență îți întoarce lucrarea pe motiv că e incompletă. E timpul să-ți testezi decolteul.

Vărsător
Zodia Vărsător Ești deprimat în perioada asta. S-a terminat sesiunea și colegii îți pleacă acasă. Iar nu mai ai de la cine bea.

Pești
Zodia Pești Abia aștepți să scapi de sesiune și să ieși la iarbă verde. Micii-s în frigider și banii de bere-s puși bine. Ai nevoie doar de noul album al lui Salam.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top