Horoscop 1 – 7 martie 2010

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 1 – 7 martie 2010 7

Berbec
Zodia Berbec Ai început al doilea semestru în forță. În prima săptămînă ai fost la toate cursurile și seminariile și deja te gîndești să te mai înscrii la o facultate.

Taur
Zodia Taur Ai primit un ultimatul privind lucrarea de licență: „dacă într-o săptămînă nu-i planul gata, poți să te înscrii la școala de balet”.

Gemeni
Zodia Gemeni Te-ai săturat să fii urmărit de cîini vagabonzi pe Copou. Nici colegii nu-ți mai plac așa mult, de cînd se leagă de tine mai ceva ca un Grivei.

Rac
Zodia Rac Te-ai săturat de îndatoririle zilnice. Ai hotărît ca de azi să nu mai speli cănile și să bei din ele pînă se curăță singure.

Leu
Zodia Leu Încă nu s-au publicat listele cu bugetari și cei de la taxă. Dar cu mai mare încredere în tine, banii de taxă au ajuns deja în casa de marcat din Belfast.

Fecioară
Zodia Fecioară Ești un artist în ultima vreme. Azi, de exemplu, ți-ai decorat camera de cămin cu haine, bagaj nedesfăcut și doi saci de gunoi.

Balanță
Zodia Balanță Te uiți la filme toată ziua. De fapt, ai devenit atît de cinefil încît, în loc să mergi la cursuri, îți faci scenarii cu tine deja licențiat.

Scorpion
Zodia Scorpion Nu îți mai plac colegii gălăgioși. Dar, cum nu-i poți învinge, adesea te alături lor. Așa ai ajuns, în loc să lucrezi, să dansezi și tu pe masă.

Săgetător
Zodia Săgetător Încă nu ți-ai intrat în ritm după ultima vacanță. Ești atît de aerian încît, în loc să iei trenul de Iași, ai luat autobuzul spre crîșmă.

Capricorn
Zodia Capricorn Toate-ți merg bine, bani ai din plin, bursa intra, din greșeală, în cantitate dublă și cei de la Orange uită să-ți mai trimită facturile.

Vărsător
Zodia Vărsător E prea mult zgomot în cămin. De fiecare dată cînd vrei să dormi, cineva încinge dansul pinguinului. Așa îți trebuie dacă i-ai învățat cum se face.

Pești
Zodia Pești Te distrezi prea mult în ultima vreme. De cînd primești bursă colegii de cameră au început să uite cum arăți și la ce facultate ești.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top