Horoscop 1 – 7 decembrie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 1 – 7 decembrie 2014 3

Berbec
Zodia BerbecDupă luni întregi de în care încerci să-ți găsești de muncă renunți și te apuci de făcut mîncare. Ba o ciorbă, ba un pireu pînă ce treptat descoperi că ai talent. Stai liniștit posturile de shawormar încă sînt goale, iar acolo nici măcar nu ai nevoie de facultate.

Taur
Zodia TaurTe îndrăgos­tești zilele astea după ce ai băut patru nopți la rînd. Nu mai știi dacă a fost Cupidon cel care te-a îndemnat sau absinth-ul, dar problema cea mai importantă rămîne: nu reușești să îți aduci aminte cum îl cheamă exact pe băiatul de lîngă tine.

Gemeni
Zodia GemeniTe simți din ce în ce mai rău. Grețuri dimineață, dureri de cap, irascibilitate și tot felul de pofte. Semnele sînt clare – începe în curînd sesiunea și bei cafea de trei ori mai mult decît un an întreg de studenți de la Teologie. Ar mai putea fi și altceva, dar ai încredere în astre.

Rac
Zodia RacAi să cazi din picioare. Nu este o glumă. Astrele ne-au transmis mesajul clar, în format HD. Ia-ți vacanță mai repede, mergi singur la munte, stai cu capul gol în zăpadă cu o sticlă de whiskey alături. Nu știm dacă îți face bine la sănătate dar îți încarci bateriile pentru tot anul.

Leu
Zodia LeuToate temele și proiectele ți-au ajuns pînă-n gît. N-ar fi problemă dacă medicamentele pentru dureri de cap ar fi mai accesibile însă bursă cum nu iei stai să te gîndești la o altă strategie. La sfîrșitul săptămînii o să te trezești în Bază. Shoturile sînt mai ieftine decît pastilele.

Fecioară
Zodia FecioarăRețele de socializare au devenit casa ta. Nu mai ieși decît la proteste pe Facebook, bei bere pe Twitter și faci poze cu pisica în toate ipostazele pentru Instagram. Mai folosești și alte rețele, că ai tabletă și telefoanele bengoase. Păcat de oamenii care te așteaptă în oraș.

Balanță
Zodia BalanțăToți vecinii de pe palier ascultă manele. Te-ai opus, ai cerut să te transferi, ai vrut să schimbi campusul, universitatea, ai ajuns pînă și în audiență la rector. Însă săptămîna asta, astrele spun că vei renunța. Îți cumperi MP4, căști noi, și descoperi cele 67 de albume ale lui Florin Salam.

 

Scorpion
Zodia ScorpionTe simți împresurat de blocurile din Iași. N-or fi ele zgîrie-nori, dar vrei să mergi la țară și să asculți greierii cum cîntă noaptea și să numeri stelele de pe cer. Nu ești romantic, dar chiar nu ai chef să înceapă sesiunea. Și nici părinții nu te vor acasă atît de devreme.

Săgetător
Zodia SăgetătorSăptămîna trecută iarăși ai întîrziat la toate cursurile pentru că ai stat toată noaptea să te uiți la House of Cards. Dar stai liniștit încă patru episoade, ajungi la zi și nu mai trebuie să te îngrijorezi. Totuși, ai grijă că de săptîmîna viitoare începe urmtorul sezon din „My Little Pony”.

Capricorn
Zodia CapricornAi crezut mereu că Dan Voiculescu este un mogul bine inten­ționat și că Mircea Badea este jurnalist adevărat. Dar după alegerile care au trecut, ai început să îți dai seama că televizorul nu mai e decît pentru meciuri, decît dacă dai pe Digi 24, sau undeva pe Discovery.

Vărsător
Zodia VărsătorDupă două luni de facultate ai realizat că domeniul pe care l-ai ales nu ți se potrivește. Te gîndești să te reprofilezi, la fel cum ai făcut și anul trecut, însă au început săți placă colegii. Oricum, stai liniștit, pînă la treizeici de ani vei ajunge să termini primul an de la fiecare facultate.

Pești
Zodia PeștiNu mai mergi cu liftul de cînd ai rămas blocată în Palas cu trei fete din Huși. Ai confirmat teoria relativității a lui Einstein. În cele 30 de minute pe care le-ai petrecut cu ele vorbind despre poșete, zacuscă și deloc despre vin, cum te-ai fi așteptat, ai îmbătrînit 15 ani.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top