Politica, materie obligatorie

Pastila de după Niciun comentariu la Politica, materie obligatorie 16
Politica, materie obligatorie

Ne-am trezit dintr-odată căutînd în dicționare termeni din rapoarte, ordonanțe de urgență și legi. N-a trebuit să ne străduim prea mult cu ele, pentru că alții, înaintea noastră, care le-au înțeles, le-au disecat peste tot – pe Facebook, la ieșirile în oraș, la evenimente organizate sau chiar pe pereții unor clădiri. După ce le-am aprofundat puțin, am constatat că de-acum le-am putea explica oricînd și noaptea, dacă cineva ne-ar trezi, înainte de miezul nopții, pentru o plimbare într-una dintre piețele centrale ale marilor orașe, sau chiar pînă în fața Guvernului, în capitală.

de Lorel ATOMEIVrem șef de clasă

de Florentina TITULEACTrăiască PeSeDeu`!

de Diana MARCUDe ce, tată?

de Nicu IOSUBPrietenii la conducere

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top