Restanţa la democraţie s-a dat în Piaţă

Pastila de după Niciun comentariu la Restanţa la democraţie s-a dat în Piaţă 9
Restanţa la democraţie s-a dat în Piaţă

Este deja a 27-a zi de cînd „oamenii lui Soroş” ies seară de seară pentru a protesta împotriva PSD-ului. De la cîinii plătiţi cu 30 de lei, care îşi însoţesc stăpînii, şi pînă la bătrînii care nu doresc să se vîndă pentru un punct crescut la pensie, toţi doresc ca România să se facă bine şi să scape de boala denumită popular „ciuma roşie”. După celebra poză cu steagul uman al României, care a devenit imediat virală pe Internet, duminică seară mii de români l-au creat pe cel al Europei. Ordonanţa 13 s-a abrogat, aşa că mulţi susţinători ai PSD-ului au întrebat ce mai vor acum cei care protestează. Răspunsul este destul de simplu, e ca în medicină. Atîta timp cît virusul rămîne în corp şi nu este exterminat cu antibiotice, el poate să revină oricînd cu simptome mult mai rele.

Aryna CREANGĂ | Nu mai #rezist

Mădălina ROBU | Scurtmetraj pentru orbi

Ionuţ TEODERAŞCU | Păi și banii pe protest?

Florentina TITULEAC | Şah mat cu pionii

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top