România, între inundații și știrile de la ora 17:00

Cap în cap Niciun comentariu la România, între inundații și știrile de la ora 17:00 3

Ca și cînd ar vrea să avertizeze telespectatorul de pericolele care-s în jurul său, televiziunile reușesc să transforme orice fenomen al naturii într-o răzbunare furioasă a divinității. Ninsorile din fiecare iarnă sînt „moartea albă”, iar ploile din aprilie – „potopul lui Noe”. Cea mai recentă știre care a produs paranoia în platourile de televiziune: norul ucigaș din Islanda. O tragedie este demnă de luat în seamă numai atunci cît poate să aducă mai multe puncte de rating. Dacă mai apar și victimele, garantat intră și în deschiderea buletinului de știri.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top