Bugetul României, problema dorințelor PSD

Atitudine, Cap în cap Niciun comentariu despre Bugetul României, problema dorințelor PSD 11
Bugetul României, problema dorințelor PSD

Duminica trecută, 28 mai, ministrul Sănătății, Florian Bodog, anunța că urmează să fie semnat un nou acord între Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne privind achiziționarea de ambulanțe, în contextul în care deja exista un acord semnat încă de anul trecut. În replică la decizia ministrului, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, spunea că Ministerul Sănătății a oprit în mod voit licitația aflată în desfășurare. Sorin Grindeanu, premierul României, a precizat că nu sînt bani pentru achiziția de noi ambulanțe, cel puțin nu pînă la rectificarea bugetară din toamnă, și le-a cerut celor două ministere soluții.

Text de Ionuț TEODERAȘCU | Salvările, beţele din roţile Ministerului Sanatăţii
Text de Răzvan CHIRUȚĂ | Ambulanțele din vîrful aisbergului minciunii

Sursă foto: i.ytimg.com

Articole similare:

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top