Au început înscrierile pentru FEAA Student Game

Academia de gardă Niciun comentariu la Au început înscrierile pentru FEAA Student Game 6
Au început înscrierile pentru FEAA Student Game

Liga Studenților Economiști (LSE) organizează, în pe­rioada 15–21 mai, cea de-a XIV-a ediție a proiectului „FE­AA Student Games”. Studenții Facultății de Economie și Admi­­nistrarea Afacerilor (FEAA) se pot înscrie la oricare dintre ce­le cinci activități sportive anunțate – mini fotbal, maraton de alergat, ciclism, tenis de masă, șah, în urma achitării u­nei taxe care variază de la 5 la 50 de lei. Mini fotbalul și te­nisul de masă vor avea loc la Decathlon, maratonul de a­lergat se va desfășura pe stadionul „Emil Alexandres­cu” din Copou, șahul va avea loc în Biblioteca FEAA, iar pen­tru secția de de ciclism, participanții vor urmări o hartă a Iașului, într-o acțiune de tip „treasure hunt”. „În viitor se do­rește crearea unei aplicații pentru secția de ciclism, ca­re să includă harta cu traseul”, a precizat Ștefan Coto­man.

Înscrierile se pot face online, pe site-ul www.lse.ro, prin completarea unui formular, dar și la intrarea în fa­cul­­tate, la standul LSE, pînă pe 14 mai.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top