Cum se ridică din bernă viitorul Varșoviei

Cap în cap Niciun comentariu la Cum se ridică din bernă viitorul Varșoviei 2

Polonia trece în momentul de față printr-una din cele mai dificile momente din istoria recentă a statului. În urmă cu zece zile, avionul care-l transporta pe Lech Kaczynski, președintele Poloniei, s-a prăbușit în apropiere de orașul rusesc Smolensk. Alături de el, se aflau încă 95 de persoane din delegația oficială care urmau să participe la comemorarea a 70 de ani de la tragedia de la Katyn. Polonezii trebuie acum să treacă atît peste accident, gîndindu-se în același timp și ce le rezervă viitorul în acest context.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top