Horoscop 17-23 octombrie

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 17-23 octombrie 28
Horoscop 17-23 octombrie

Berbec
Zodia BerbecVara asta nu ai apucat să faci surfing așa cum ți-ai fi dorit, dar ploile din ultimile zile ți-au oferit oportunitatea. Mai ales că soferilor din Iași nu prea le pasă de pietoni, așa că valurile de pe șosea ajung, formînd perdele cenușii și umede, pînă la mijlocul trotuarelor.

Taur
Zodia TaurTe supără rău o durere de măsea, dar nu ai bani de dentist. Dar cum a apărut tulburelul, iar cazanele de rachiu au început să fiarbă, ai antidotul la îndemînă. Și cum combinația alcool-analgezice face minuni, ai scăpat și de stresul de la cursuri și seminarii.

Gemeni
Zodia GemeniCategoric sărbătorile Iașului ți-au prins bine. Ai avut, în zilele astea, timp berechet să te plimbi pe la fiecare tarabă și magazin. Ți-ai luat căciuli și haine de blană, mănuși și tot felul de iconițe și cruciulițe. Și unde mai pui că ai mîncat și suficient kurtos kalacs pentru un an.

Rac
Zodia RacVisezi la mo­mentul în care o să poți să te relaxezi un wee­kend în­treg, dar nu-i chip. La mun­că șe­fii trag de tine în toate di­rec­țiile, prietenii au me­reu chef de ieșit la băut, iar prietena nu-ți oferă nici un moment de respiro. Ai no­roc că acu­șica o să pleci într-o dele­gație și uiți de probleme.

Leu
Zodia LeuAi răcit co­­bză, iar nasul îl ai mai roșu decît al lui Rudolf. Di­mi­neața vorbești ca din butoi, iar noaptea nu poți închide nici un ochi. Și cum ai ore în fiecare zi, de dimineața pînă seara, singura soluție să scapi de răceală este să vii la ore mai înfofolit ca o babă care stă la rînd la moaște.

Fecioară
Zodia FecioarăNu prea ți-ai făcut treaba săptămîna asta, iar șefii și colegii urmează să te cam tragă de urechi. Ca să scapi de reacții și mai dure, astrele te sfătuiesc să te revanșezi cu cîteva damigene de vin, plăcinte și prăjituri. Și nici ciocolata nu ar trebui tăiată de pe listă.

Balanță
Zodia BalanțăAi început să mergi la teatru și la filar­mo­ni­că, dar nu pen­tru că ai fi căpă­tat brusc o sete de cultură. Ai pus ochii pe o studentă la arte și încerci să o impresionezi cu hobby-urile și cunoștințele tale. Avem însă o veste proastă. Ea e mai impresionată de mașini și contul bancar.

Scorpion
Zodia ScorpionDupă lungi căutări și negocieri interminabile ai făcut în sfîrșit rost de un frigider. Cum stai însă la etajul patru, ai apelat la prieteni ca să-l care pînă în camera de cămin. Te-ai revanșat cu o sticlă de vin, dar ar trebui să nu-i uiți nici atunci cînd mîncarea vine de acasă.

Săgetător
Zodia SăgetătorÎți cauți jumă­tatea de ceva timp, dar te-ai săturat de bă­ieți răi, de afe­meiați sau de pierde-vară. Și cum cluburile sînt pline doar de tipologiile enumerate anterior, te-ai hotărît să-ți cauți perechea la biserică. Unde mai pui că uneori te mai pricopsești și cu vreun colac ori păhărel de colivă.

Capricorn
Zodia CapricornVrei să scapi de burtă, dar nu prea te-ai apu­ca de sport din două mo­ti­ve. Ești mai leneș decît Iohannis la o conferință de presă și nici nu ai bani de sală. Unde mai pui că vremea de afară nu te prea lasă să alergi prin parc. Așa că te-ai hotărît să te apuci sîrguincios de postit.

Vărsător
Zodia VărsătorAi fost mereu curios să afli de ce stau oamenii, ore întregi la coada de la Mitropolie, înfruntînd frigul. Dar cum ai rămas fără bani, te-ai hotărît să încerci să te rogi pentru ceva mîncare. Iar ruga ți-a fost ascultată pentru că toate bătrînelele te-au servit cu sandvișuri.

Pești
Zodia PeștiÎn sfîrșit o să scapi de cicăleală și asta pentru că prietenul tău urmează să plece din țară pentru cîteva săptămîni. Poți ieși în cluburi cu fetele, dormi pînă tîrziu, să lenevești în voie în weekend și să faci toată dezordinea posibilă în dormitor sau sufragerie.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top