Horoscop 30 mai – 5 iunie

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 30 mai – 5 iunie 39

Berbec
Zodia BerbecAi un obicei de a te trezi că vrei ceva abia cînd ocazia trece, atunci cînd este prea tîrziu. Ar fi bine să nu mai aștepți prea mult, că o să te trezești cu trenul plecat din gară, cu sandvișul mușcat de altcineva și cu fata de care-ți place măritată și cu copii acasă.

Taur
Zodia TaurÎn sfîrșit ți-ai scos rochiile vaporoase de la naf­ta­li­nă, iar acum ești nevoită să te schimbi de trei ori pe zi pentru a re­uși să le porți pe toate pînă la finalul verii. Unde mai pui că plănuiești o nouă sesiune de cumpărături înainte de plecarea în tabăra de la mare.

Gemeni
Zodia GemeniAi un noroc te­ribil cu prie­te­nul tău. De cînd sînteți îm­preună nu ai fost nevoită să cureți nici măcar un cartof, micul de­jun îți este servit întotdea­u­na la pat, iar seara mai ai parte și de masaj la tălpi. În­cepi însă să-ți faci griji. Co­legele îi cam fac ochi dulci prietenului tău.

Rac
Zodia RacEste obligatoriu ca după sesiune să ieși la un grătar cu prietenii. Nu prea te interesează ce o să puneți pe grătar, la sfîrîit. Importantă este cantitatea de bere și muzica pe care o vei asculta la casetofonul mașinii. Eventual și ce colege vor fi invitate la petrecere.

Leu
Zodia LeuÎți faci griji în privința exame­nelor și a li­cen­ței. Nici nu poți dormi noaptea și nici nu te poți concentra la scris de la atîtea griji. Astrele îți reco­mandă să te relaxezi. Oricît de mult te-ai agita nu poți schimba nimic, așa că mai bine ieși la o plimbare și pune-ți ordine în planuri.

Fecioară
Zodia FecioarăVine vara și tu încă nu ți-ai fă­cut planuri de vacanță. Un­de mai pui că nu ai prietenă, așa că pî­nă în toamnă se anunță o monotonie cumplită. Ai putea să îți începi licența sau disertația, chiar dacă mai ai timp berechet pînă la susținere. Fii măcar o da­tă în viață student silitor.

Balanță
Zodia BalanțăAi primit un braț de flori de la prietenul tău, iar acum te simți obli­ga­tă să-i gătești o cină ro­mantică. Cum însă cali­tă­ți­le tale de bucătar nu sînt ex­traordinare vei încerca să-l păcălești cumpărînd cîteva porții de la cantină sau de la un restaurant din Iași. Nu crezi că s-ar prinde.

Scorpion
Zodia ScorpionȚi-ai cumpărat bilet de avion și abia aștepți să pleci peste graniță. Nu îți arde ție de muncă și nici nu prea ai atîta nevoie de banii de la jobul pe care ți l-ai găsit, dar îți dorești să colinzi lumea, să guști bucate tradiționale sau să-ți afunzi picioarele în nisipul cît mai multor plaje.

Săgetător
Zodia SăgetătorÎți tot scriem că te măriți, dar băiatul nu pare să în­țe­lea­gă mesa­jele subtile. Nici rochia de mireasă cu care te-ai pozat, nici invitațiile la nuntă completate cu numele vostru și nici propunerile de nași nu-l determină pe prieten să pună întrebarea pe care o aștepți.

Capricorn
Zodia CapricornDupă ce se termină sesiunea există riscul să intri în sevraj. Și asta pentru că de cînd ai început examenele nu mai bei deloc apă și te-ai abo­nat la automatul de cafea de la parterul căminului. Ar fi timpul să treci la o cură de detoxifiere cu ceai verde și sucuri naturale.

Vărsător
Zodia VărsătorNu-l mai aștepți pe Făt-Frumos, chiar dacă vine și cu un Mercedes alb. Te-ai săturat de produse care doar arată bine, care îți spun tot felul de promisiuni, iar apoi se fac că le-a expirat garanția. Așa că în loc de prinț o să-ți cumperi vreo două pisici și te apuci de croșetat.

Pești
Zodia PeștiAștepți va­canța ca pe o mană ce­reas­că. Vrei să ai timp să mai ieși la o plimbare, să poți dormi pînă la amiază măcar de două ori pe săp­tă­mînă și să nu mai adormi după miezul nopții. Unde mai pui că abia aștepți să vină momentul în care vei fugi pe plaja din Vamă.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top